Vårmiddag i Veita
To Rom og Kjøkken
Våren har begynt å melde sin ankomst, og gode råvarer står snart i kø for å komme inn på menyen. I anledning vårt 20-års jubileum skal våren hylles!☀️
Adrian Wold, vår gamle kollega og gode venn i Engrosfrukt, har sammen med våre kjøkkensjefer Andreas og Eskil, satt sammen en fantastisk meny med de beste råvarene man kan nyte nå på våren.Adrian har med seg et råvarebord og mye kunnskap rett fra bonden og åkeren, og Andreas og Eskil tilbereder kveldens meny.
Kvelden starter med et glass Champagne, en introduksjon til vårens råvarer og
2 snacksserveringer. Deretter følger en vårlig 7-retters meny🥂🌼
Snacks
Crustade med krabbe, grillede erter og chili
Spicy agurk med ranchdressing og sprø potetlompe
Meny
Tomat og stracciatella
balsamico, hylleblomst, basilikum
*
Sjøkreps med ramsløk
*
Hvit asparges
hollandaise, kyllingskinn
*
«Selleri-yakitori»
lardo, chimichurrimajones, blomster
*
«Taco»
Ibérico Pluma, hjertesalat
*
Vårkylling
vårprimører, fylte morkler, morkelsaus
*
Norske jordbær og ferskost
Våre vinkelnere har satt opp anbefalt drikke som kan kjøpes til måltidet og menyprisen inkluderer et glass champagne.
Pris 1695,-pp
Arrangementet starter kl 1800.
Menyen er med forbehold på råvaretilgang.
Refusjon av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.
Kjøp biletter (www.toromogkjokken.no)
Se mer fra To Rom og Kjøkken